|
Eskipazar Şenlikleri Başlıyor :)
|
|
06-19-2009, 03:12 PM
(En son düzenleme: 06-19-2009 03:12 PM ssedaa.)
|
|||
|
|||
|
ESKİPAZAR FESTİVALİ
3-4-5-TEMMUZ PROGRAM **3 TEMMUZ CUMA** ESKİPAZAR MERKEZ 14:00 : ATATÜRK BÜSTÜNE ÇELENK KOYMA TÖRENİ **AÇILIŞLAR** * YÖRESEL ORGANİK KÖY ÜRÜNLERİ PANAYIRI * BELEDİYE FUAYE SALONU ESKİPAZAR TURİZM KÜLTÜR PANELİ ve DERNEKLER KURULTAYI 19:00: ESKİPAZAR ŞAMPİYONLARI FUTBOL FİNALİ EL EMEĞİ GÖZ NURU KERMESİ (ESKİPAZAR MERKEZ PAZAR YERİ) **4 TEMMUZ CUMARTESİ**09:00 : ALAN YAYLASINDA BULUŞMA GÜREŞLER- UÇURTMA YARIŞI ÇEŞİTLİ YARIŞMALAR FOLKLOR GÖSTERİSİ (ŞEHİT CAFER DEMİRHAN (İ.Ö.O)13:00 PROTOKOL TAKDİMİ KONUŞMALARI MODEL UÇAK YARIŞI MODEL UÇAK GÖSTERİLERİ 2010 YAYLA AĞASI SEÇİMLERİ GÜREŞ FİNALLERİ-YAYLADA MÜZİK **4 TEMMUZ CUMARTESİ (AKŞAM)** ESKİPAZAR SPOR SAHASI 20:00 : HADRİANOPOLİS ESKİPAZAR HALK KOŞUŞU ÖDÜLLÜ MEHTERAN TAKIMI VE SEMAZEN GÖSTERİLERİ SİN SİN OYUNU MÜZİK GÖSTERİLERİ VE ÖDÜLLERİN TAKTİMİ HAVAİ FİŞEK GÖSTERİLERİ **5 TEMMUZ PAZAR** ESKİPAZAR MERKEZ 11:30: SÜNNETMEVLİDİ ŞERİF ÇARŞI CAMİİ SEMAZEN GÖSTERİSİ MEVLİD PİLAVI İKRAMI DÜZENLEYEN ESKİPAZAR BELEDİYESİ VE DERNEKLER BİRLİĞİ: ANESDER-İSTESDER-ESDER-KESDER-HAMKABDER- NOT: PROĞRAMDA BAZI UFAK DEĞİŞİKLİKLER OLABİLİR. **Alıntı** ![]() Dünya derin bir denizdir, pek çok insan onda boğuldu.
Gemin takva,Yükün iman,Halin tevekkül olsun. Umulur ki kurtulursun...! |
|||
|
06-19-2009, 11:45 PM
|
|||
|
|||
|
RE: Eskipazar Şenlikleri Başlıyor :)
Eskipazarda ben ilkdefa böyle bi organizasyon yapıldığını gördüm. İnşallah geleneksel olur. Artık 10-20-40-100. Eskipazar Festivallerini görürüz. Biz geremesek bile torun tombalak görür belki
|
|||
|
06-20-2009, 12:39 AM
|
|||
|
|||
|
evet bir ilk yasanıyor eskipazarda. hayırlı olur inşallah
derneklerin birlesmeleri iyi olmus
![]() Dünya derin bir denizdir, pek çok insan onda boğuldu.
|||
|
06-25-2009, 02:47 PM
|
|||
|
|||
|
Kimler katılıyor forumdan festivale.Herkes yazsın katılıp katılamayacağını
Ayrıca kene konusunda kimsenin şüphesi olmasın daha dün akşam başkanla görüştük yayla Amerikadan getirilen ilaçlarla ilaçlanılacakmış.Hepinizi bekliyoruz yaylamıza |
|||
|
06-25-2009, 08:02 PM
|
|||
|
|||
|
Ben gelemeyeceğim yıllık izin temmuz sonuna kaldı.
Gidenler bol bol resim çeksin eklesin forma Bizde orda uzakta bir festival olsada gidemesekte göremesekte bizim olan festivale ait fotoları görmek isteriz |
|||
|
06-26-2009, 01:53 AM
|
|||
|
|||
|
biz cumartesi günü yolcuyuz inşallah eskipazara gideceğiz ama yayla senlikelrine katılır mıyız bilmiyorum
ama inşallah eskipazarda olanlara katılacagız oradan resimler cekip koyarım ![]() Dünya derin bir denizdir, pek çok insan onda boğuldu.
|||
|
06-26-2009, 02:54 AM
|
|||
|
|||
|
program baya ilgi çekici.bende yeni döndüm e.pazardan buyuk ihtimal katılamycam..katılanlara iyi eğlenceler her anı fotolamanız dileğimle...
|
|||
|
06-26-2009, 05:56 PM
|
|||
|
|||
|
kimse katılmıyor forumdan:S
|
|||
|
06-28-2009, 01:13 AM
|
|||
|
|||
|
Malesef bende katılamıyorum.Ama gönlümüz memleketimizde sizlerle.bizim içinde eğlenin ve bol bol resim çekin.Resimleri dört gözle bekliyoruzzzz..
Hayatımın arka fonuna 'SEN' düştü. Önüne ne gelse gölgende kalıyor... |
|||
|
06-28-2009, 09:35 AM
|
|||
|
|||
|
arkadaslar
nasipse ben katılamaya düşünüyorum inş giderim.......... KARABÜKSPOR |
|||
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Tema : Hekim34

![[Resim: n724512625_4474.jpg]](http://profile.ak.fbcdn.net/v22940/614/115/n724512625_4474.jpg)

derneklerin birlesmeleri iyi olmus